SKRIVET: 2010-11-22, kl 18:53:58 | PUBLICERAT I: Emmas inlägg

Dagens ridpass

Lille älsklingen frös en massa när vi skulle rida, han stod och skakade och allt.. :( Så fick gå med honom länge innan ridpasset, och sen var det hästövningar i ridhuset så fick rida ute i regnet haha. Det finns inga dåliga väder.. He-he-he. Red iallafall på lilla ridbanan för det var faktiskt bra underlag idag! Först fick han ryck hahah, och typ flängde runt för att han blev rädd.. Haha lillen då! Men sen var han jättefin! :)

Trimmade lite på det mesta och en del piruetter, både skritt och galopp. Samlade och ökade, och han var duktig. Han trampade bra i piaffen, inte riktigt max höga benlyft eller hur man ska säga, men höll takten bra iallafall. Testade på lite passage, men det var inte rätt dag att trimma på det kände jag. Seriebytena satt fint, och förvända galoppen fungerade också. Han protesterade liite först, men det var inget märkvärdigt. Han tycker bara att förvänd galopp är tråkigt haha! ;) Red lite öppnor och slutor i trav, och galoppslutor - duktig pålle!

Elin fick även sitta lite på honom också, för jag var påväg att pissa på mig hahaha, så var tvungen att springa till toan! Han var iallafall snäll mot henne också, bra hästen braaa. Och juste, blev några bilder, men bara från början, för sen dampade kameran. Men iallafall.










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0