SKRIVET: 2010-11-17, kl 16:28:54 | PUBLICERAT I: Emmas inlägg

Dagens ridpass

Pijano fick komma ut på äventyr idag, det tyckte han var kul! ;) Vi skrittade till galoppön och travade och galopperade där underlaget var bra. Pijano var positiv till det mesta och det var underbart väder så vi var på topphumör haha! Vi galopperade på lite på en raksträcka, och sen råkade dock Pijano hoppa ut på lite "is" på marken, alltså ingen sjö utan vara fruset typ. Då skar det givetvis, och hans "sticksår" på benen gick upp.. Usch, vad dumt!

Har ju inte kunnat ha benskydd på honom till och från av den här anledningen, och nu har dem gått upp igen.. Så nu blir det att rida med lindor ifall vi ska rida ut.. Iallafall så tänkte vi skritta hem, men failar totalt eftersom vi red förbi "avfarten" från galoppön tre gånger.. Hahah.. Men inte nog med sticksåren, så märker Michelle efter ett tag att Pijano lyckats tappa en framsko också. Så fick hoppa av och leda honom hem, han började ömma och så.. Han kan inte gå utan skor, utan måste ha ringskor + sula fram, och då blir han öm och halt ifall han tappar skon fram. Han snubblade till och lite så några gånger på vägen hem.. :(

Som tur är kommer hovslagaren imorgon ändå, så det blir boxvila hela dagen imorgon för Pijanos del. Ska dock gå promenader och så med honom, men han får inte gå i hagen, och inte i sjukhage heller, då han bara skulle springa runt ändå, och allt är fruset så det är för stor risk att släppa ut honom. Han kan bralla som sjutton, och jag vill inte ha en blockhalt häst sen.. Så nu ska jag ner igen direkt efter middagen och ta hand om honom. Bloggar mer senare.


Älsklingen idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0